Редактор: e-mail: Кадър БНТИскаме от политиците решения за семействата ни, за бъдещето

...
Редактор: e-mail: Кадър БНТИскаме от политиците решения за семействата ни, за бъдещето
Коментари Харесай

Миньор: Готови сме да легнем на релсите, за да разберат, че без Марица-Изток и тецовете не може

Редактор: 

e-mail: 

Кадър Българска национална телевизия

Искаме от политиците решения за фамилиите ни, за бъдещето на нашите деца, за бъдещето на тецовете. Затова през днешния ден в 13 часа организираме едно огромно митинг-шествие, което потегля от " Александър Невски " в София, ще премине край остарелия парламент и ще стигне до постройката на Министерски съвет. Там ще бъде импортирана подписката, която събрахме предните месеци от нашите области. Вече над 110 хиляди души са се подписали и считам, че политиците са на ход.

Това съобщи за Българска национална телевизия синдикалистът господин Митев, който ще взе участие в днешния митинг на миньорите от " Марица-Изток " в София.

За нас зелената договорка е пропита с лобизъм, за нас зелената договорка е зложелател. Доколкото се подмята в общественото пространство, че следва затваряне на тецовете, ще кажа, че това е нещо имагинерно. Трябва незабавно и още от на следващия ден да стартират да се вършат препоръки, да се вършат експертни групи, които да дадат вярната посока на енергетиката в България и тук желая да кажа нещо доста значимо. Ако тецовете на въглища спрат, ток няма да има в милиони български семейства, в случай че някой се заблуждава, че електроенергийната система може да се поддържа с перки и фотоволтаични централи, това е цялостен парадокс и го потвърждава сега цената на електрическата енергия в Европа, добави синдикалистът.

Хората живеят в боязън, хората живеят в неустановеност и това стопира от през днешния ден действително. Около 12-13 хияди са в комплекса, индиректно обаче наброяват по публични данни на Министерство на стопанската система 92 600, само че по наши данни са над 110 хиляди души. 110 хиляди човешки ориси са сложени на карта и е време да се вземат незабавни решения, време е да се огледа съществено на казуса, който е подложен от години обратно, и който години обратно беше проспан. Ние към този момент се наслушахме на неистини и няма да допуснем повече да ни лъжат. Готови сме на всичко, подготвени сме дори на следващия ден да легнем на релсите, с цел да стане ясно в действителност, че без комплекса и без тецовете не може, сподели още господин Митев.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР